Ny feelgoodroman: Heta känslor i Kapstaden

En bild på ett bokomslag till feelgoodroman. Bilden är färgglad med ett par som håller varandra i händerna i förgrunden och en vingård i bakgrunden.

Äntligen är den här! Vinterns hetaste feelgoodroman som får vem som helst att drömma sig bort till Kapstadens värme! Följ med det medelålders paret Lena och Lasse på deras kärleksresa i solen, där både väntade och oväntade känslor dyker upp och tar fart. Boken riktar sig främst till den något mognare läsaren som vill uppleva en solresa utan att behöva packa resväskan.

”Under en Sydafrikaresa läste jag några böcker där alla huvudpersoner var i samma ålder som mina vuxna barn. Där i solstolen önskade jag istället läsa en bok om personer i min egen ålder, så jag tog fram min dator och började skriva en själv. Tanken var att det skulle bli en kärleksroman, men det blev också en annorlunda reseskildring.”

Så beskriver Elisabeth Rydén bakgrunden till sin nya feelgoodroman Heta känslor i Kapstaden. Boken är full av beskrivningar och skildringar av Kapregionen, så som den kan upplevas av turister med ett stort intresse för vin och god mat.

Vi som Jönköpingsförlag tycker att det är extra roligt att Elisabeth har arbetat som gymnasielärare här i staden! Mer information om boken hittar du här. I webbshoppen kan du också köpa ett eget exemplar av boken.

Denna sida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan, accepterar du användningen av cookies.