Så här går det till

Så här går det till att bli utgiven på Bymarken Förlag

Alla som köper en textbearbetningstjänst av oss har chansen att få sitt manus antaget och bli erbjuden utgivning. I samband med att du får tillbaka manuset med förslag på justeringar får du också ett utlåtande om manusets möjlighet att bli utgivet hos oss. Om du då väljer att anta erbjudandet betalar du ett rabatterat pris för formgivningen där omslag, inlaga och publicering ingår. Som författare behåller du även större delen av vinsten vid försäljning av boken.

Om ditt manus inte blir antaget kan du istället få råd och coachning om hur du förbättrar och färdigställer manuset för en eventuell utgivning i framtiden.

Varför välja oss?

Hos Bymarken Förlag får du som författare behålla en större del av vinsten från försäljningen av din bok jämfört med traditionella förlag. Har ditt manus genomgått en textbearbetningstjänst hos oss kan vi erbjuda utgivning på vårt förlag till ett rabatterat pris. Självklart går det också bra att anlita oss för enbart lektörsläsning eller formgivning om man vill ge ut sin bok på eget förlag. Vårt mål är att fler skribenter ska kunna ge ut sina verk som sedan kan fylla bokhyllor runt om i landet. Vi tror på att förenkla bokutgivningen så mycket som möjligt.

Denna sida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan, accepterar du användningen av cookies.