Tjänster

Vi erbjuder flera olika tjänster för dig som skriver både kortare texter och hela böcker. När du skickar in din text och ett önskemål om tjänst till oss gör vi en bedömning och ger en rekommendation om vilken tjänst som passar just din text bäst. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster för varje text, därför kan det hända att du som skribent blir rekommenderad en annan tjänst än vad du tänkt dig från början.

Formgivning

Formgivning

Behöver du ett omslag eller en tryckfärdig inlaga kan vi hjälpa dig att ta fram rätt filer. Vi kommer tillsammans med kunden överens om vilken stil trycksakerna ska ha och två korrekturvändor ingår alltid i priset.

Pris*: Timpris enligt offert
Prisexempel för inlaga och omslag för bok på 200 sidor: 10 800 kronor

Lektörsläsning

Lektörsläsning

Är du osäker på om ditt manus håller för en utgivning är en lektörsläsning bra att börja med. 

Vi läser igenom hela manuset och gör en bedömning av allt ifrån huvudhandling, språkbruk och karaktärer till berättarteknik och gestaltning. Du får sedan ett lektörsutlåtande med kommentarer om vad du har lyckats bra med och vad du behöver jobba mer med för att öka dina chanser att få din bok utgiven.

Pris*: 5 250 kronor för romaner upp till 80 000 ord. Därefter 600 kronor per påbörjade 10 000 ord.
Barnböcker startpris 1 250 kronor.

Korrekturläsning

Korrekturläsning

Vid en korrekturläsning rättar vi språkliga fel som till exempel stavfel, felaktig kommatering, syftningsfel och böjningsfel. Detta är den tjänst som passar bäst för dig som har en välarbetad text som inte behöver den grundligaste genomgången. Korrekturläsningen är normalt det sista steget innan en text blir färdig för utgivning.

Pris*: 0,11 kr/ord (0,07 kr/ord för texter som vi redan språkgranskat eller redaktörsläst)

Språkgranskning, Redaktörshjälp

Språkgranskning / Redaktörshjälp

När vi språkgranskar eller agerar redaktör för ditt manus ger vi kommentarer och förslag på hur texten kan bli mer begriplig och effektiv. Vi rättar språkliga fel och ser över textens ton och flyt. Du får tips och råd för hur du kan förbättra din text ytterligare på egen hand.

Pris*: 0,13 kr/ord

* Priserna anges exkl. moms

Denna sida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan, accepterar du användningen av cookies.